Dags att söka jobb

Arbetslös? eller på jakt efter nya möjligheter och äventyr? Eller vill du kanske göra karriär? Nu finns en ny aktör här i Sverige, en aktör som har totalt dominerat i Australien inom segmentet Rusta och Matcha eller KROM som det även heter. Jobfindsverige har skapat fler jobbtillfällen och fått ut allt fler kandidater ut i arbetslivet än vad någon annan aktör har lyckats med.

Rusta och Matcha

Vad är rusta och matcha? Hur kan jag gå med i programmet?
Rusta & Matcha eller KROM, är ett individanpassat program som hjälper dig som har svårt att hitta jobb att hitta det jobbet du brinner för. Jobfindsverige samarbetar med flera näringsidkare allt ifrån restauranger till industri och produktion just för att täcka så många segment som möjligt. I och med privatiseringen av arbetsförmedlingen som inte lyckats så bra med att få ut folk i arbetslivet så har nu Jobfindsverige med säte i Australien och som är endel av Angus group som är pionjärer inom arbetsförmedling redan få ut fler kandidater än någon annan aktör på den svenska marknaden.

I programmet rusta & matcha så får du hjälp med allt ifrån att skriva ditt CV till tips på hur du skall göra när du väl får en intervju. Du får coaching och motiverande feedback för att du skall växa in i din roll och känna dig trygg ute på arbetsmarknaden.

Vill du ha mer info så hittar du det genom att besöka https://jobfindsverige.se